2020-12-18 Information om vårterminen och distansundervisning

Höstterminen har gått otroligt fort och snart går både elever och personal på en välbehövlig julledighet. När höstterminen startade fick vi göra detta på plats i skolans lokaler, men tyvärr innebär smittspridningen av Covid-19 att vi fått gå över till distansundervisning i allt högre grad ju längre terminen har fortlöpt. 

Vi vet att ni alla har kämpat med studierna och med motivationen under distansundervisningen. Ni har gjort det otroligt bra och vår förhoppning är att vi ska få ses på skolan så snart som möjligt under vårterminen.

I dialog med Skellefteå kommun och smittskyddet i region Västerbotten har huvudmannen för Honesta Skolutveckling beslutat att distansundervisningen förlängs till och med 2021-01-24

Ett nytt beslut om hur undervisningen skall bedrivas v. 3 och framåt kommer att fattas i samband med skolstart, då smittläget efter julledigheten måste bedömas innan beslut.

Detta innebär att vårterminen startar som planerat den 12/1 2021, men på distans. Undervisningen följer ordinarie schema men kommer inte att bedrivas i skolans lokaler under terminens första veckor. 

Kom ihåg att kolla era individuella scheman för vårterminen på Schoolsoft, då schemat för några grupper ändras efter jul.

Följ folkhälsomyndighetens rekommendationer och ta hand om era nära och kära under julledigheten!