Elevhälsan

Välkommen till oss Studie- och yrkesvägledare på Guldstadsgymnasiet!

Vårt mål är att du som elev ska öka medvetenheten om dig själv och dina valmöjligheter. Vi vill att du under dina tre år här hos oss ska öka din förmåga att ta väl underbyggda beslut som gäller ditt framtida studie- och yrkesliv. Vem är du? Vilka är dina personliga egenskaper, intressen och kunskaper? Hur kan du använda hela din kapacitet för att förverkliga dina drömmar och nå fram till dina mål i framtiden?

Till oss kan du vända dig:

• – När du har funderingar kring val av kurser, frågor kring behörighet, fortsatta studier eller frågor som gäller den individuella studieplanen.
  • – För att få individuell vägledning kring studie- och yrkesliv efter gymnasiet.

Du hittar oss vid ingången till personalrummet!

Föräldrar är givetvis alltid välkomna att höra av sig om ni har något ni funderar över!

Linda Öberg
Bitr. rektor & SYV