Elevröster

En skola är ingenting utan sina elever. Vi frågande våra elever Mariam, Abodi och Wilma om varför de sökte sig till oss, vad de tycker är bra med skolan och varför de tycker att andra elever ska söka till Guldstadsgymnasiet.

På frågan om varför de tre eleverna sökt sig till oss är de överens om att skolans storlek och de små undervisningsgrupperna var avgörande för att valet föll på Guldstadsgymnasiet. Att skolan dessutom är ensam om att erbjuda inriktningen Frisör i Skellefteå gjorde valet enkelt för Mariam.

Abodi och Mariam säger att det är bra med att det inte finns några grupperingar utan att alla pratar med varandra och hjälps åt. Vidare säger de att det är bra att det finns en närhet mellan elever och lärare, samt att lärarna är väldigt engagerade. Wilma är också väldigt nöjd med sitt val:

”Jag har utvecklats jättemycket och jag tror inte att jag skulle ha gjort det på en stor skola, där hade jag nog försvunnit bland alla andra elever.”

Så varför tycker våra eleverna att du ska söka till Guldstadsgymnasiet? Mariam och Wilma lyfter fram den familjära stämningen och de engagerade lärarna, och Abodi avslutar med att hälsa:

”Finns ditt program här så ska du söka hit!”.

Guldstadsgymnasiet
Storgatan 50